Verzekeringspakket is onmisbaar voor uw internationale werknemers


Verzekeringen

Individueel of collectief verzekeren van expats

Hoe zit het met je zorgverzekering als je in het buitenland woont? Wanneer een werknemer als expat gaat werken, kan hij vaak die verzekering niet aanhouden. Ook is er meestal geen recht meer op een uitkering bij arbeidsongeschiktheid. Wij bieden uitstekende oplossingen van expatspecialist De Goudse Verzekeringen, óók als het bijvoorbeeld gaat om SOS-hulpverlening, een aansprakelijkheidsverzekering met wereldwijde dekking, een inboedelverzekering in het buitenland of een goede reisverzekering. Allemaal speciaal ontwikkeld voor expats.

Collectief of individueel verzekeringspakket voor expats

U kunt voor elke werknemer steeds een individueel pakket verzekeren, maar al vanaf twee expats kan het ook collectief. Zo houdt u het overzicht en krijgt u al vanaf 4 expats een aantrekkelijke korting op de premies van de ziektekostenverzekering.

Aansprakelijkheid-, reis- en woonhuisverzekeringen in het Engels

Heeft u mensen die vanuit het buitenland voor u in Nederland komen werken? Dan zullen zij meestal in het Engels communiceren. Speciaal voor deze mensen heeft De Goudse een Engelstalig verzekeringspakket. Met een inboedelverzekering en oplossingen voor rechtsbijstand, aansprakelijkheid, reizen en ongevallen. En met het unieke Gouda Service Package, zodat er dekking is in noodgevallen. Bijvoorbeeld als iemand terug moet naar zijn thuisland in verband met een ziek familielid. Of wanneer iemand overlijdt en het stoffelijk overschot terug moet naar zijn thuisland. Ook kunnen aansprakelijkheid, reizen, ongevallen, rechtsbijstand en het woonhuis worden verzekerd.