Over ons


Professionele ondersteuning voor u en de expat

De Global Mobility Company is een alliantie van dienstverleners in de wereld van internationaal reizend personeel en expats. Iedere partner van onze alliantie heeft zijn eigen specifieke expertise. Hierdoor kunnen wij u als internationaal ondernemer volledig ontzorgen op het gebied van relocation & verhuizingen, verzekeringen, human resources en belastingen & juridisch advies. U regelt het helemaal goed via één vast aanspreekpunt. Iedere partner van onze alliantie is een toonaangevende dienstverlener als het gaat om oplossingen voor internationaal ondernemen en expats. Hieronder leest u meer over deze vier bedrijven.

AGS Global Solutions Netherlands (relocation & verhuizingen)

AGS Global Solutions Netherlands is de grootste aanbieder van relocation en verhuisdiensten van Nederland en onderdeel van de AGS groep. AGS heeft 146 kantoren in 97 landen over de hele wereld en beschikt daarmee over een ijzersterk eigen netwerk. Meer informatie vindt u op de site van AGS Global Solutions Netherlands.

De Goudse (verzekeringen)

De Goudse is een allround verzekeraar, die zich focust op de zakelijke markt en al tientallen jaren gespecialiseerd is in reis- en expatoplossingen.  De Goudse gelooft in de kracht van onafhankelijk advies en heeft een landelijk netwerk van zelfstandige adviseurs die u ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes. Meer informatie vindt u op de site van De Goudse. 

Taxperience (belastingen & juridisch advies)

De specialisten van Taxperience beschikken over ruime ervaring en bieden u professionele ondersteuning bij alle fiscale en juridische vraagstukken die komen kijken bij grensoverschrijdend werken. Taxperience is gevestigd in Rotterdam, Den Bosch, Amsterdam en Moskou. Meer informatie vindt u op de site van Taxperience. 

Global Mobility Company (human resources)

De Global Mobility Company werkt met specialisten die ruime ervaring hebben in het opzetten en uitvoeren van internationaal personeelsbeleid. Deze ervaring is opgedaan bij diverse multinationals, maar kan ook prima toegepast worden bij een ondernemer die voor eerst met internationaal mobiel personeel te maken heeft.

Wij laten graag zien wat wij voor u kunnen betekenen. Vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen