Veelgestelde vragen


Welke diensten biedt de Global Mobility Company?

Wij ontzorgen u op vier terreinen op het gebied van internationaal ondernemen:

  • Relocation en verhuizingen – Van werkvergunningen en het vinden van een woning en school tot de verhuizing zelf
  • Verzekeringen – Van ziektekosten- tot woon- en reisverzekeringen, individueel of collectief
  • Belastingen & juridisch advies – Van fiscale zaken en sociale zekerheid tot professioneel juridisch advies
  • Human Resources – Van arbeidsvoorwaarden per contracttype tot beloningsbeleid en salarisoverzichten

Met welke partijen werken jullie samen?

De Global Mobility Company heeft enorm veel kennis en deskundigheid in huis. Wij bestaan namelijk uit vier professionele ondernemingen, met jarenlange ervaring:

  • AGS KHZ: de grootste aanbieder van relocation en verhuisdiensten van Nederland. Meer info vindt u op de site van AGS KHZ.
  • De Goudse Verzekeringen: onafhankelijke verzekeraar, met een omzet van 570 miljoen euro, die al tientallen jaren is gespecialiseerd in reis- en expatoplossingen. Meer info vindt u op de site van De Goudse.
  • Taxperience: professioneel dienstverlener voor belastingen & juridisch advies met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch en Moskou. Meer info vindt u op de site van Taxperience.
  • Global Mobility Company: professioneel specialist in het opzetten en uitvoeren van internationaal personeelsbeleid.
Door deze gebundelde expertise kunnen wij u en uw expats een breed pakket diensten bieden. Voor het overgrote deel van onze ondersteuning schakelen wij onze eigen mensen in. Daarnaast beschikken wij ook over een netwerk van externe relaties.

Ik heb één aanspreekpunt, hoe werkt dat?

U wilt natuurlijk niet voor alle verschillende diensten die wij bij expatriëring bieden te maken hebben met allerlei verschillende mensen. Daarom heeft u bij ons slechts één aanspreekpunt voor alle diensten: relocation en verhuizingen, verzekeringen, human resources en belastingen en juridisch advies.

Kan ik jullie ook inschakelen voor bijvoorbeeld alleen de verhuizing of alleen de verzekeringen?

Ja, u bepaalt zelf welke diensten u afneemt. Als u volledig ontzorgd wilt worden, heeft u waarschijnlijk behoefte aan al onze vier expertises. Maar wellicht heeft u bepaalde kennis al zelf in huis. Oók als u slechts één dienst wilt afnemen, zijn wij u en uw expats graag van dienst.

Wat zijn jullie tarieven?

Wij werken niet met vaste tarieven. Geen enkele ondernemer is namelijk hetzelfde – zeker niet als het gaat om internationaal ondernemen – en ook de wensen van de expat zelf kunnen sterk uiteenlopen. U kunt bij ons een offerte aanvragen en specifiek aangeven wat wij mogelijk voor u kunnen betekenen. Daarna krijgt u een offerte waarin u per afzonderlijke dienst ziet welk tarief daar in úw specifieke situatie bij hoort. Kortom, maatwerk voor internationale organisaties!