Ondersteuning bij human resources voor internationale organisaties


Human Resources

Professionele HR-ondersteuning, van beloningsbeleid tot arbeidsvoorwaarden

Als uw werknemer voor u als expat aan de slag gaat, is hiervoor specifieke kennis en kunde nodig, zeker ook als het gaat om human resources. De HR-specialisten van Global Mobility Company bieden u professionele ondersteuning. Zij maken bijvoorbeeld overkoepelende arbeidsvoorwaarden en een passend beloningsbeleid. Zij kennen de vergoedingen voor internationaal mobiel personeel en weten hoe belangrijk het is om goed vast te leggen wat u wel vergoedt, maar ook zeker wat u niet vergoedt. Met een goed beleid voorkomt u dat u achteraf problemen krijgt met uw werknemers en met wet- en regelgeving.

Human Resource-diensten afgestemd op uw bedrijf

De dienstverlening op het gebied van human resources wordt afgestemd op de behoeftes van uw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan:
  • Het maken of onderhouden van het arbeidsvoorwaardenpakket per contracttype. Bijvoorbeeld voor kort en lang verblijvende expats en voor zakelijke reizigers. Wat kunnen u en de werknemer van elkaar verwachten? Hoeveel ‘volume’ mag de expat meenemen bij zijn verhuizing? Hoe het zit met de vakantiedagen? En ook hoe vaak kan iemand naar zijn thuisland vliegen? Denk ook aan secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Het maken of onderhouden van contract-templates, salarisoverzichten en overige documenten.
  • Het op maat maken van aanvraagformulieren voor intern gebruik en voor de communicatie met ons.
  • Het maken van een beloningsbeleid dat aansluit op de taken van uw expats.
  • Advies en herzien van uw expat policies.