Maak gebruik van onze fiscale en juridische deskundigheid


Belastingen & Juridisch advies

Internationaal juridisch en belastingadvies voor expats en werkgevers

Voor een expat gelden er vaak andere belastingregels. De specialisten van belastingadviseur Taxperience bieden hierover deskundig advies, en ook over de sociale zekerheid. Bovendien kunnen zij u helpen bij diverse aanvragen en u als internationaal ondernemer juridisch adviseren.

Belangrijke vragen

U krijgt antwoord op belangrijke vragen, zoals:

  • In welk land moet de werknemer belasting betalen?
  • Hoe voorkom ik dat mijn werknemer er in nettoloon op achteruit gaat?
  • In welk land is de werknemer verzekerd tegen werkloosheid en arbeidsongeschiktheid?

Internationaal belastingadvies en sociale zekerheid

Bij werk in het buitenland gelden allerlei aparte regels voor het inhouden van loonbelasting. En ook voor de diverse premies op het gebied van sociale zekerheid. Niet alleen u, ook uw werknemer wordt ondersteund. Bijvoorbeeld door:

  • Gesprekken over de gevolgen waarmee hij te maken heeft op het gebied van internationaal belastingrecht en sociale zekerheid.
  • Advisering over de fiscale gevolgen, bijvoorbeeld over het aanhouden of verhuren van de eigen woning tijdens de uitzending naar het buitenland.
  • Verzorging van de aangifte inkomstenbelasting.

Regeling voor expats

Als u werknemers van buiten Nederland binnenhaalt, wilt u natuurlijk weten of die in aanmerking komt voor de 30%-regeling voor extraterritoriale kosten. Taxperience kan u volledig ontzorgen. Ook voor uw uitgaande mensen kunnen zij noodzakelijk papierwerk regelen, zoals de aanvraag van een ‘A1/Certificate of coverage’ bij de Sociale Verzekeringsbank. Kortom: internationaal belastingadvies en nog veel meer!