Relocation service & verhuizen


Relocation & Verhuizen

Internationale verhuisservice biedt soepele overstap en professionele verhuizing

Als uw medewerker voor u in een ander land aan de slag gaat, regelen de specialisten van internationaal relocation bedrijf AGS Global Solutions Netherlands niet alleen het verhuizen zelf, maar ondersteunen ze ook daarvoor en daarna met hun op maat ontwikkelde wereldwijde relocation service. Denk bijvoorbeeld aan werkvergunningen, het vinden van een woning en (internationale) school, taaltrainingen, cultuurtrainingen en meubelhuur. En als uw expat terugkeert vanuit het buitenland, helpen wij hem zijn draai weer te vinden. 

Soepel verhuizen naar het buitenland

Voordat de verhuiswagen voorrijdt, moet er van alles geregeld worden. AGS Global Solutions Netherlands kan u en uw werknemers op vele vlakken ontzorgen. Enkele voorbeelden:

  • Ondersteuning en advies bij het verkrijgen van werkvergunningen en visa.
  • Coördinatie van het registratieproces met de autoriteiten en het openen van een bankrekening.
  • Lokale professionals die uw werknemer kunnen rondleiden en informeren.
  • Hulp bij het in kaart brengen van de woonwensen en vinden van passende huisvesting (internationaal netwerk).
  • Hulp bij het vinden van de juiste internationale school.

Ook na de internationale verhuizing helpen wij

De specialisten van internationaal verhuisbedrijf AGS Global Solutions Netherlands helpen ook bij het settelen, met diensten die worden afgestemd op de specifieke behoeften. Oók op die van de partner! Want ook die moet zich helemaal thuis voelen. Denk bijvoorbeeld aan voortzetting van de carrière, opleiding, vrijwilligerswerk en verenigingen. Als uw werknemer terugkeert, helpen de specialisten graag met de begeleiding, zodat de voormalige expat zijn draai weer helemaal vindt. Kortom, professionele relocation service bij tijdelijk werken in het buitenland.