Healix service partner van de Global Mobility Company


Healix service partner van de Global Mobility Company
The Global Mobility Company had een uitstekende start in 2021. Vanaf 1 januari 2021 verwelkomen we namelijk Healix International als een van onze servicepartners. Vorig jaar hadden we Airinc al toegevoegd als servicepartner.
Healix International is een wereldwijde leverancier van reisrisicobeheer en internationale medische, veiligheids- en reisbijstandsdiensten. Ze werken in opdracht van multinationals, regeringen, ngo's en verzekeraars en zorgen 24 uur per dag voor het welzijn van expats en zakenreizigers die wereldwijd wonen en werken. Een deel van deze mensen leeft in afgelegen en uitdagende omgevingen.

Healix heeft zijn reputatie opgebouwd op het gebied van medische en beveiligingsexpertise, hun begrip van risico's en hun vermogen om met de tijd mee te gaan, en heeft een trackrecord opgebouwd van uitmuntende dienstverlening en productinnovatie.

Healix kan  een compleet, geïntegreerd, robuust en consistent risicobeheerprogramma leveren voor reizigers en expats, waardoor werkgevers kunnen voldoen aan hun zorgplicht. En klanten hebben de flexibiliteit om diensten om aan hun eigen specifieke vereisten te laten voldoen.

https://www.healix.com

Samen met de diensten van Healix bieden wij extra toegevoegde waarde voor bedrijven op het gebied van global mobility. De GMC kijkt uit naar een langdurige samenwerking met Healix.

“De Global Mobility Company is een alliantie van meerdere bedrijven en bestaat uit de volgende disciplines. Relocation Services door AGS KHZ, Verzekeringen door De Goudse Verzekeringen, Belasting- en sociale zekerheid door Taxperience en HR-ondersteuning door Global Mobility Nomad. Het doel van de Global Mobility Company is het verbeteren en vereenvoudigen van het dagelijkse werk van mensen die in de global mobility-industrie werken. We hebben onze krachten, kennis en ervaring gebundeld in één alliantie en zo een one-stop-shop gecreëerd. Zeg maar dag tegen meerdere initiaties, talloze contacten en verschillende plaatsen voor gegevensinvoer."